Benvinguts a la nostra empresa de referència en el sector de instal.lació i manteniment de serveis digitals i informàtics del teu negoci! Ens complau oferir-vos una àmplia gamma de serveis professionals i especialitzats per assegurar el correcte funcionament i rendiment del vostre negoci . Des de TPVs i perifèrics fins a impresores multifunció, cobrim totes les vostres necessitats tecnològiques per a la gestió eficient del vostre establiment.

Els nostres serveis inclouen:

1. Manteniment de TPVs: El Terminal de Punt de Venda (TPV) és l’eina central del vostre negoci, i el nostre equip tècnic altament qualificat assegura l’instal.lació i el manteniment preventiu i correctiu dels vostres TPVs per garantir que funcionin sense problemes. Amb un TPV en perfecte estat, podeu oferir un servei ràpid i eficient als vostres clients.

2. Manteniment de Calaixos Automàtics de Cobrament: Els calaixos automàtics de cobrament són essencials per a la gestió de diners i pagaments. Si teniu problemes amb els vostres calaixos, no us preocupeu! Els nostres tècnics experts els revisaran i repararan amb cura perquè pugueu continuar operant amb confiança.

3. Manteniment de Balances: Les balançes són clau per al pesatge precís i eficient dels aliments i productes a la vostra cuina. Gràcies als nostres serveis de manteniment, assegurem que les vostres balançes estiguin calibrades correctament i funcionin amb exactitud.

4. Manteniment d’Impressores Multifunció: Les impressores multifunció són imprescindibles per a la impressió de tiquets, comandes i altres documents importants. Si teniu algun problema amb les vostres impressores, poseu-les en mans dels nostres experts, i les deixarem en perfecte estat en poc temps.

5. Servei Tècnic d’Urgència: Entenem que el temps és vital en el vostre negoci. Per això, oferim un servei tècnic d’urgència per a situacions imprevistes que requereixin assistència immediata. Estem disponibles per atendre les vostres trucades urgents i resoldre els problemes amb rapidesa i eficiència.

Confieu en la nostra empresa delsector de instal.lació i manteniment de serveis digitals i informàtics per aconseguir un servei de primera classe. Estem compromesos a proporcionar-vos solucions adaptades a les vostres necessitats i a mantenir les vostres maquines en òptim estat, amb l’objectiu de millorar la productivitat i la satisfacció dels vostres clients.

Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per rebre més informació sobre els nostres serveis i tarifes. Estem aquí per ajudar-vos a iniciar i mantenir el vostre negoci en marxa amb tota confiança. Moltes gràcies per escollir-nos a nosaltres!

Scroll al inicio