BDP-NET

Consulta el Preu:
BDP-NET

Hostaleria

Aquest programa de gestió i punt de venda tàctil desenvolupat per BDP per a Bars, Cafeteries i Restaurants, és un dels més potents que hi ha aquests dies al mercat. Un programa que permet resoldre totes les problemàtiques que requereixen aquest tipus d’establiments.
Una eficaç, pràctica i fàcil eina de negoci, que permet controlar des de les comandes de taula i barra fins a l’estoc de productes al magatzem i que interrelaciona totes les dades en pantalles tàctils molt fàcils d’utilitzar i comprendre. És l’eina imprescindible, catalogada per molts usuaris com la veritable substituta de la registradora.

Servei a Domicili

Els negocis de restauració amb entrega a domicili cada cop són més nombrosos i habituals. Comandes, repartidors, motos, entregues, liquidacions… formen l’específica casuística d’aquest tipus de negoci que requereix eines de control i gestió potents. Eines que conjuguin tots els requeriments d´un negoci d´hostaleria a més de les necessitats concretes del lliurament a domicili del client.

Pubs i Discoteques

L’increment de locals d’oci, així com la complexitat de la gestió d’aquest tipus de negocis, requereixen cada cop més de les eines adequades que permetin controlar els detalls de la seva gestió i agilitzar així la feina.
El programa de gestió tàctil desenvolupat per BDP per a discoteques i pubs afegeix a les eines ja dissenyades de gestió d’hostaleria altres que permeten resoldre de manera eficaç les necessitats específiques d’aquest tipus de negocis. Com per exemple el control de les consumicions que es regalen amb les entrades, les consumicions per a adults i menors o el control de guarda-roba.

Forns i pastisseries

El negoci dels forns de pa i pastisseries té unes característiques pròpies que el diferencien d’un altre tipus de negocis de venda al públic. Característiques que han de controlar molt bé per aconseguir ser eficaços a la feina i rendibles en el negoci.
Processos de fabricació dels productes, comandes per a dies posteriors, comandes programades… Són alguns dels elements que té en compte el programa de gestió tàctil que BDP ha desenvolupat per a aquest tipus destabliments. A més de ferramentes de control de comerç i facturació i altres opcions.
Aquells negocis que venen a clients fixos i facturen periòdicament disposen del programa BDP-Net de Forns, Pastisseries i Gestió que, a més de les prestacions del programa BDP-Net de Forns i Pastisseries té un mòdul de gestió comercial que contempla totes les variables necessàries a la venda a lengròs, la venda al detall, la distribució. albarans, factures, comandes, rebuts, preus especials, clients, etc.

Comerç

Ara, qualsevol tipus de comerç i els petits supermercats ja poden disposar dels avantatges de la tecnologia tàctil a les seves vendes, gràcies al programa BDP-Net de Comerç.
El programa de gestió tàctil en punt de venda desenvolupat per BDP ofereix una àmplia gamma d’opcions de fàcil maneig que permeten controlar de forma eficaç la venda dels productes.
Per a les necessitats específiques dels comerços que venen a clients fixos i facturen periòdicament, BDP tàctil ha desenvolupat el programa BDP-Net de Comerç i Gestió capaç de donar una resposta eficaç en tots els processos.
Albarans, factures, comandes, rebuts, preus especials, clients… Tot està contemplat en aquest programa de comerç i gestió, que a més contempla totes les variables necessàries en la venda a l’engròs, la venda al detall o la distribució.

Perruqueries i Estètica

Agilitzar i controlar la gestió de perruqueries i centres d’estètica és molt més fàcil amb el programa desenvolupat per BDP. Ofereix eines capaces de controlar les diferents característiques que requereix cada tipus de negoci. Des de seguir un tractament efectuat a un client, distribuir les hores de visita segons empleats o tipus de tractament, fins atendre el client segons la fitxa personalitzada.
Un programa de gestió que, a més d’oferir les opcions del programa de comerç i una gestió comercial, proporciona solucions específiques per a les particularitats d’aquest sector.

Talles i Colors

BDP Talla i Color és un programa tàctil de gestió i comerç, fàcil i eficaç, que permet controlar el negoci tenint en compte tots els aspectes més característics: des de la compra a proveïdors, les talles i els colors, fins a la venda final.
Un programa especialment indicat per a botigues de roba, botigues, sabateries, botigues d’esports, etc.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “BDP-NET”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Documents

Scroll al inicio